Termeni si conditii

CONDITII GENERALE

Prin continuarea folosirii site-ului www.expoprint.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile din acest document. Continuarea folosirii, in orice mod, a acestui site, reprezinta acceptarea tacita a conditiilor de mai jos.

Prin publicarea pe website-ul www.expoprint.ro a informatiilor referitoare la produsele si serviciile oferite, IDEEA-L PROJECT IMPACT SRL nu ofera nicio garantie privind corectitudinea, integritatea si actualitatea datelor, in ciuda atentiei deosebite cu care sunt verificate informatiile.

INFORMATIILE SI PRETURILE PENTRU PRODUSE SI SERVICII

Informatiile si preturile listate pe www.expoprint.ro sunt informative si nu reprezinta un acord din IDEEA-L PROJECT IMPACT SRL. Beneficiarul trebuie sa ceara o oferta scrisa pentru a stabili un pret final asupra serviciului sau produsului dorit, precum si a altor informatii necesare.

Imaginile din cadrul site-ului sunt cu titlu de prezentare.

Toate informatiile afisare pe acest site sunt informative si pot suferi modificari fara o instiintare prealabila, fara ca acestea sa atraga vreo responsabilitatea asupra SC IDEEA-L PROJECT IMPACT SRL.

DREPTURI DE AUTOR

Toate datele publicate pe site-ul www.expoprint.ro ( imagini, texte, logo-uri, etc ) reprezinta proprietatea IDEEA-L PROJECT IMPACT SRL si fac obiectul legislatiei privind drepturile de autor.

Reproducerea, editarea, difuzarea si orice fel de utilizare care depaseste limitele prevazute de legislatia privind protectia drepturilor de autor nu sunt permise si se vor pedepsi conform legii in vigoare.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati si politica de utilizare a cookie-urilor, accesand acest link: https://www.expoprint.ro/politica-de-utilizare-cookie-uri

Site-ul www.expoprint.ro reprezinta proprietatea SC IDEEA-L PROJECT IMPACT SRL, int. Mieilor, nr. 8, Bucuresti, Sector 2, RO 23404601, J40/3737/2008.

Pentru orice reclamatii si sugestii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0757.14.14.10 sau la adresa de email: contact@expoprint.ro.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletterul nostru