Steaguri Vela Publicitare Personalizate

Atunci cand doresti ca business-ul tau sa transmita mesaje in mod eficient catre clienti, eXpoPrint.ro iti pune la dispozitie o gama larga de materiale pentru publicitate outdoor. Afiseaza steaguri vela pentru atragerea atentiei clientilor si starneste interesul prin produsele noastre garantate calitativ. Descopera gama noastra de steaguri publicitare de tip lacrima, pana, dreptunghiular si stegulete de birou.

Aici gasesti tot ce ai nevoie pentru promovarea afacerii tale, iar la achizitia de steaguri vela si alte materiale pentru publicitate outdoor de la eXpoPrint.ro beneficiezi de urmatoarele avantaje :

✓ comenzile de steaguri publicitare sunt executate rapid;

✓ gama variata de steaguri publicitare premium;

✓ te ajutam sa alegi materiale publicitare potrivite nevoilor tale;

✓ steaguri vela fabricate din materiale textile de calitate si cadre de aluminiu rezistente si usoare;

✓ iti punem la dispozitie steaguri personalizate executate pe dimensiunile specificate de dvs;

✓ beneficiezi de steaguri personalizate in culori vii cu print textil si calitate fotografica de inalta calitate;

✓ steaguri vela au o rezistenta crescuta la umezeala si alte conditii atmosferice;

✓ preturi competitive, la cel mai bun raport calitate-pret.

Structura steagurilor vela este fabricata din polimer durabil, iar materialul textil este printat UV pentru a-ti pune la dispozitie cele mai bune steaguri personalizate.

Cand cumperi steaguri vela de la eXpoPrint beneficiezi de dublu Print Premium. Imprimarea materialelor textile se face pe o singura fata, iar pe verso se vede in oglinda.

Poti utiliza steaguri vela atat pentru publicitate outdoor, cat si indoor. Acestea iti permit transmiterea unui mesaj clar si eficient utilizandu-le pentru publicitate outdoor in spatii precum: institutii, sedii de companii, terase baruri si restaurante, parcuri, concerte, festivaluri, evenimente sportive, pe plaja sau semnalizarea atractiilor turistice pe litoral, pe partie sau in zonele montane pentru semnalizarea locatiilor pentru atragerea turistilor, si pentru alte evenimente desfasurate in exterior.

Totodata, cu steaguri personalizate iti promovezi afacerea prin publicitate indoor in spatii interioare, precum: scoli, licee, showroom-uri, mall-uri, conferinte, expozitii interioare, decorare de magazine, cortine, draperii, standuri expozitionale si alte evenimente desfasurate in interior.

Promovarea companiei sau a identitatii institutiei, prin mesajul tau afisat cu ajutorul steagurilor vela, poate sa fie permanenta, acestea fiind o modalitate versatila de comunicare. Se monteaza usor in numai cateva minute, fara unelte suplimentare, printr-un sistem plug-in si sistem telesocopic.

Alege sa iesi in evidenta cu materiale promotionale precum steaguri vela, concepute din materiale de calitate, grafica de impact in combinatie cu efectul creat de vant pentru o imagine puternica.

Steagurile vela ofera spatiu generos pentru mesaje text, imagini, logo-ul brand-ului tau sau chiar toate cele trei combinate pentru a atrage cu usurinta audienta.

Iti punem la dispozitie steaguri vela in diferite forme, disponibile atat in format orizontal, cat si vertical, pentru ati pune la dispozitie mai multe variante de personalizare.

Cumpara acum steagurile vela de la noi si poti beneficia de consultanta in alegerea unui design, montaj, precum si alte servicii gratuite sau la cerere.

eXpoPrint colaboreaza activ in promovarea imaginii afacerilor prin sisteme de expunere si afisare, publicitate outdoor si indoor in Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara si alte mari orase din Romania. Livram in toata tara prin curier rapid! Profita de cel mai bun raport calitate-pret!

Show Filters

Afișez toate cele 15 rezultate

Afișez toate cele 15 rezultate