Roll Up banner

Sistemele de expunere si afisare de tip Roll Up sunt utilizate frecvent, atat in Romania, cat si la nivel international, in diverse imprejurari si au multe denumiri precum roll-up bannere, standuri pull up, standuri roll-up banner, banner cu role, pancarte pop-up, iar unii oameni pur și simplu le numesc standuri banner.
CE ESTE UN ROLL UP?
Roll up-ul este un sistem de expunere, afisare si prezentare portabil, care este conceput sa se transporte foarte facil, sa se monteze si demonteze usor, fiind astfel foarte practic.

Sistemul este conceput sa fie foarte compact atunci cand este strans pe rola de strangere automata, intr-o caseta de aluminiu si sa se transforme intr-un panou de expunere excelent atunci cand este desfasurat, acesta fiind perfect tensionat.

Daca esti in cautarea unui astfel de articol publicitar, trebuie sa stii ca utilizarea unui rollup iti va aduce numeroase avantaje indiferent de tipul de eveniment unde il vei folosi. Acesta este conceput sa aiba un impact puternic asupra publicului chiar daca participi la o expozitie, care se desfasoara in spatii comerciale mari, sau in cadrul unui eveniment, care sedesfasoara intr-un spatiu inchiriat de mici dimensiuni.

La eXpoPrint Media gasesti toate modele de banner roll up de care ai nevoie pentru expunerea mesajelor promotionale ale afacerii tale in cadrul evenimentelor mondene, expozitiilor, simpozioanelor sau in campanii promotionale si sampling desfasurate in spatii precum:

✓ Showroom-uri;

✓ Magazine;

✓ Mall-uri;

✓ Hypermarket-uri;

✓ Puncte de vanzare (POSM);

✓ Receptii si Hoteluri;

✓ Sali de Conferinte sau de Asteptare;

✓ Pasaje de trecere;

✓ Unitati de invatamant;

✓ Cinematografe, Teatre, Cafenele, Baruri.

Daca esti interesat sa achizitionezi un roll up, trebuie sa stii ca modelele comercializate pe eXpoPrint.ro sunt de o calitate inalta, carcasa si batul suport fiind produse din aluminiu, iar panourile de expunere sunt produse din polipropilena, cu o rezistenta in timp si la mai multe utilizari.

Mai mult decat atat, nu trebuie sa iti faci griji ca vei fi dezamagit de calitatea panourilor de expunere pentru ca acestea odata desfasurate vor afisa prezentarea perfect fara indoituri, fara reflexia luminii, iar imaginile grafice sunt imprimate full-color cu cerneluri si pigmenti ecologici pe baza de apa cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Dupa cum puteti vedea, in gama eXpoPrint Media iti oferim, atat Roll Up ieftin, la pret mic cu dimensiuni mai reduse si accesibile oricarui buzunar, cat si modele de Roll Up Premium sau chiar si roll up banner Gigant la dimensiuni generoase.
POT OBTINE UN SISTEM ROLL UP PERSONALIZAT?
ExpoPrint iti poate oferi personalizarea sistemului tau atat prin imprimarea fotografica specifica afacerii tale, cat si prin materialele suport precum polipropilena, textil, sau frontlit banner.

Daca iti doresti mai mult decat structura de baza a sistemului, a printului si geanta gratuita inclusa in pret, poti opta pentru:

laminare mata sau suprafata lucioasa a panoului de expunere;
carcase cu sisteme duble si panouri de expunere fata si spate.

De asemenea, pentru un plus de imagine va recomandam sa completati gama de expunere cu diferite modele de Pop up Spider, Pop up Textil sau Steaguri Personalizate.
TREBUIE SA IMI FAC GRIJI LA MONTAREA UNUI ROLL UP?
Cu toate ca greutatea sistemele comercializate de eXpoPrint variaza si pot avea chiar peste 4 kg, toate rollup-urile sunt concepute pentru a fi usor de montat si demontat si nu iti vor lua mai mult de un 1 minut pentru a le rula sau derula.

Pentru a monta un roll up banner este necesar sa parcurgi urmatorii 4 pasi simpli:
1. scoti sistemul din geanta;

2. derulezi sistemul retractabil;

3. pozitionezi stalpul telescopic in carcasa de aluminiu, si mai apoi

4. pozitionezi stalpul in partea superioara a panoului de expunere.

Pentru demontare nu trebuie doar sa urmezi invers pasii. Nimic mai simplu!

Show Filters

Afișez toate cele 16 rezultate

Afișez toate cele 16 rezultate