Totem Textil Personalizat | Monolith

Sistemul expozitional de tip Totem textil este deosebit prin abilitatea unica de a atrage atentia trecatorilor si prin impactul vizual pe care il creeaza.
Utilizarea unui totem textil este asemanator sistemelor de expunere roll-up, dar spre deosebire de acestea print-ul se efectueaza pe un material textil flexibil, care se tensioneaza perfect pe un cadru din aluminiu.
Amprenta la sol a unui totem textil este foarte mica in comparatie cu alte modele de sisteme de expunere, acesta fiind extraordinar de util atat la marile targuri expozitionale cat si in spatii mai mici.
Prin aceste sisteme de expunere poti face publicitate indoor cu ajutorul unei afisari de calitate superioara a mesajului companiei tale, in birouri sau ca recuzita de studio.
De asemenea, un totem textil poate fi utilizat pentru a afisa mesajul brand-ului in diverse sectoare, cum ar fi: comertul cu amanuntul, al industriei de catering, al industriei farmaceutice sau clinici medicale si in institutii publice. Designul deosebit face ca un totem textil sa atraga privirile clientilor, iar forma unica a acestora il fac alegerea perfecta pentru a evidentia promotiile din centrele comerciale.
Un totem textil este solutia ideala pentru targuri si expozitii, dar este adesea utilizat si in cadrul:
standurilor;
magazinelor;
showroom-urilor;
receptiilor;
studiourilor;
birourilor si spatiilor interioare;
in domeniul comertului cu amanuntul;
industriei de catering;
industriei farmaceutice;
clinicilor medicale;
institutiilor publice;
centrelor comerciale;
alte spatii comerciale sau cu trafic de potentiali clienti.
Sistemele de expunere de tip totem textil si afisare a mesajului companiei tale sunt modalitati excelente pentru publicitate indoor si sunt usor de montat. Acestea sunt compuse din doua componente principale: un cadru din aluminiu tubular, puternic si usor, si un print textil de inalta calitate.
Structura poate fi montata in doar cateva minute, datorita cadrului din aluminiu cu profil interconectabil. Printul textil este usor flexibil si se tensioneaza perfect pe structura unui totem, oferind un impact vizual puternic.
Profilul futurist fac ca totemurile textile sa inlocuiasca cu succes sistemele clasice de expunere roll-up si ofera un aspect impresionant.
Un totem textil este extrem de usor de montat de o singura persoana, rapid si fara batai de cap. De asemenea, demontarea acestuia este facila, iar totem-ul este usor de transportat.
Print-ul textil este rezistent, inalt calitativ si lavabil. Materialul textil poate fi schimbat sau chiar puteti comanda mai multe modele de print textil pentru un singur totem, asigurant posibilitatea participarii tale cu un singur totem textil la diferite evenimente tematice. De asemenea, poti avea mai multe totemuri textile personalizate in mod diferit, care pot fi utilizate ca modalitate de publicitate principala sau ca si accesorii secundare, care completeaza mesajul tau publicitar la evenimente cu tematica diferita.
Toate sistemele de expunere de tip totem textil vin insotite de o geanta cu maner si roti, care te va ajuta sa fie mai usor de transportat si depozitat.

DE CE SA CUMPERI UN TOTEM TEXTIL PERSONALIZAT?
Un totem textil personalizat pentru nevoile companiei tale iti va oferi urmatoarele beneficii:
Are un design unic care il face usor de observat de catre potentialii clienti.
In functie de modele poti opta pentru totemuri textile cu imprimare fata-verso sau o potrivire grafica din spate, personalizat cu brand-ul si culorile companiei tale.
Este foarte usor de asamblat, demontat si transportat, acesta fiind potrivit ca sistem de expunere portabil pentru diferite evenimente, indiferent de locatie unde doresti sa il amplasezi. Un totem poate fi utilizat in scop de publicitate indoor in mall-uri, hipermarketuri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de conferinte, pasaje, in hoteluri, institutii de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente la aeroporturi, campanii de esantionare, simpozioane etc.).
Poate fi utilizat ca un afis publicitar permanent in magazin, showroom, receptie sau orice alt spatiu dedicat unei afaceri.
Print textil ce ofera o grafica extraordinara, fara urme de imbinari, cusaturi, indoituri etc.
Poti cumpara si schimba componenta textila a totemului in functie de necesitati, folosind aceeasi structura din aluminiu.
Primesti garantia calitatii ☆

Show Filters

Afișez toate cele 11 rezultate