Casete Luminoase Textil

Casetele luminoasele cu print textil si talpi de sustinere sunt o solutie inteligenta de promovare in prezent si sunt ideale pentru firmele care doresc produse publicitare de dimensiuni medii, fara imbinari vizibile, care nu se sifoneaza si nu fac cute si care pot oferi un impact vizual puternic prin culori vii si intense. Mai mult decat atat, in situatia in care se doreste schimbarea campaniei de publicitate, grafica materialului textil poate fi schimbat chiar si de catre personalul necalificat.

AVANTAJE CASETE LUMINOASE LED

✓ produs publicitar de dimensiuni medii;
✓ fara imbinari vizibile;
✓ profilul casetei permite montare a doua printuri cu dubla fata ( FATA VERSO );
✓ fara reflexii de lumina;
✓ fixare perfecta, nu se sifoneaza, fara imbinari vizibile si cute;
✓ iluminare LED economica si costuri mult reduse comparativ cu iluminatul cu neon;
✓ impact vizual puternic prin culori vii si intense;
✓ schimbarea ulterioara a printurilor este extrem de facila;
✓ montaj facil, in 5 minute, fara imbus, chei sau alte unelte;
✓ nu este nevoie de cunostinte tehnice pentru montare;
✓ sistemul achizitionat poate fi reutilizat ori de cate ori doresti.

DESIGNUL CASETELOR LUMINOASE

Noile modele de casete luminoase au un profil slim cu cadru de aluminiu, sustinute pe talpi de sustinere ce ofera o stabilitate foarte buna a sistemului de expunere, dar si o uniformitate completa a luminii, fara sa suprime intesitatea led-urilor, asigurand un unghi de reflexie potrivit al modulului de led fara pete, umbre sau alte imperfectiuni.

Modelele de casete luminoase au o carcasa care asigura o optima racire a led-urilor, evitand supraincalzirea acestora si contribuind la o durata mai mare de viata.

Modelul standard este de 1x2m, dar pot fi facute si la alte dimensiuni la comanda.

Prin aceste modele de casete luminoase cu profil slim, eXpoPrint Media introduce noi modele moderne care ofera companiilor de pe piata din Romania posibilitatea sa desfasoare campanii publicitare un aspect superior, premium.

Personalizare casete: print-ul se face pe fata materialului textil imprimat prin sublimare pe panza backlit premium. Banner-ul este prevazut cu keder siliconic pentru tensionare perfecta si instalare rapida.

Montare si Instalare: Casetele Luminoase LED pot fi instalate cu mare usurinta pe podea cu ajutorul talpilor reglabile (freestanding) sau fixate pe perete. Intregul proces de montare este foarte rapid, in doar 5 minute, fara sa fie necesare imbusuri, chei speciale sau alte unelte.

Bonus: La achizitia de casete luminoase textile este inclusa si o geanta de transport pentru protectie suplimentara, precum si instructiunile de montare.

Achizitioneaza casete luminoase LED din material ECO textil la cel mai bun raport calitate pret din Romania. Incearca si tu noile casete de la eXpoPrint pentru o imagine pe care toata lumea o va tine minte!

VIDEO Tutorial / Instructiuni montare caseta luminoasa cu print textil:

Show Filters

Afișez toate cele 14 rezultate

Afișez toate cele 14 rezultate