Suport cu polite pentru Perete PopUp Textil Drept

Producător: eXpoPrint
Cod produs: suport-polite-popup
Disponibilitate:Pre-Order
Pret: 249,00 €
Fără TVA
Solicita oferta

Descriere

Suport cu polite pentru Perete PopUp Textil Drept Personalizat. 

Ideal pentru expunerea produselor pe cele 3 polite ( rafturi ) alaturi de vizualul personalizat pe peretele personalizata de tip Pop-up Textil Drept.

 

Datorită acestei soluții simple, fiecare perete Pop-up Textil Drept Personalizat poate deveni un sistem expozițional complet, independent și foarte funcțional. Este perfect pentru standurile promoționale, educaționale și expoziționale la târguri. Sistemul are 3 rafturi orizontale negre, fabricate dintr-un material plastic gros, care imită lemnul. În partea superioară a sistemului se află o placă ( header ) ce poate fi personalizat cu un autocolant imprimat fullcolor, cu un logo al companiei sau orice altă grafică.

 

Montarea si demontarea suportului cu polite se face rapid, in doar cateva minute si nu este nevoie de unelte sau cunostinte speciale.

 

Suportul cu polite este destinat folosirii impreuna cu un perete Pop-up Textil Drept PP-3D, ce poate fi achizitionat separat.

Datorita sistemului de elemente click interconectabile si rafturi usoare, transportul se face intr-un mod facil si utilizand un spatiu de depozitare redus.

 

ÎNĂLȚIME
230 cm
GREUTATE UNITĂȚII
12 kg
DIMENSIUNI ÎN AMBALAJUL INDIVIDUAL
75x31x17 cm
CANTITATE ÎN AMBALAJUL DE TIP MULTIPACK
ambalat individual
LĂȚIME
80 cm
DIMENSIUNILE RAFTULUI
71x28 cm

 

 

 

Produse similare

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletterul nostru