Care sunt pasii de urmat premergator unei expozitii sau evenimente de succes?

Tuesday, Feb 26, 2019 | Post by expoprint|0 comment(s)

Atunci cand iti propui sa iti promovezi afacerea sau vrei sa oferi o vizibilitatea mai mare brand-ului tau trebuie mai intai sa ai in plan unde se vor desfasura aceste expozitii sau evenimente de top, iar mai apoi sa te inarmezi cu sistemele expozitionale prin care sa iti afisezi imaginea la un standard de top astfel incat participarea sa se concretizeze intr-un succes.

Care sunt pasii de urmat premergator unei expozitii sau evenimente de succes?

 

Atunci cand iti propui sa iti promovezi afacerea sau vrei sa oferi o vizibilitatea mai mare brand-ului tau trebuie mai intai sa ai in plan unde se vor desfasura aceste expozitii sau evenimente de top, iar mai apoi sa te inarmezi cu sistemele expozitionale prin care sa iti afisezi imaginea la un standard de top astfel incat participarea sa se concretizeze intr-un succes.

 

Cum sa alegi sistemul expozitional care te va scoate in evidenta la targuri si expozitii ?

 

Primul pas ar fi sa realizezi ca vei participa la un eveniment intre profesionisti si ca te vei prezenta ca atare. Asadar, ai nevoie sa decizi care este scopul participarii, cui te atresezi, mai exact care este audienta oamenilor carora doresti sa le atragi atentia si ce doresti sa transmiti prin standul expozitional.

 

Dupa ce ai deja stabiliti pasii anterior si cunosti locatia evenimentului, locul amplasarii standului tau si mesajul potrivit participantilor invitati vei decide ce materiale de marketing ai nevoie.

 

Expoprint Media joaca un rol foarte important in acest sens, fiind o companie profesionala care ofera sisteme de expunere si afisaj, prin calitatea produselor, prin informatiile si ajutorul acordat ca suport pentru o cat mai buna desfasurare a acestor evenimente.

 

De asemenea, furnizorul de standuri expozitionale joaca un rol important si vei avea nevoie de oameni cu atitudine profesionala, placuti, comunicativi pentru a depasi stresul ce intervine la organizarea evenimentului. Acestia trebuie sa inteleaga afacerea ta, fie capabili sa le ofere vizitatorilor informatii mai detaliate decat cele aflate pe printurile unor sisteme expozitionale pop-up spider sau fly-ere, iar acestea trebuie sa fie clare cu privire la produsele sau serviciile tale, precum si la alte detalii relevante pentru cei interesati.

 

Recent la Mariage Fest, primul mare eveniment al anului 2019, desfasurat la inceputul lunii Februarie la Palatul Parlamentului, am putut intalni profesionisti din domenii de nisa precum case de moda si designeri cu expozitii de rochii de mirese si costume de ginere, DJ, barmani, fotografi si videografi si alti specialisti in domeniul entertainmentu-ului si al decoratiunilor.

 

Ce au toti acesti expozanti in comun?

 

Absolut toti expozantii doresc o afisare eficienta in spatiile expozitionale care de obicei sunt restranse, motiv pentru care nu intotdeauna un pop-up textil drept are loc sa fie amplasat.

 

Cu toate acestea optiunile sunt variate, unii dintre ei au decis sa renunte la spatiul ocupat de 2 manechine si sa faca loc unui sistem de expunere tip pop-up textil curb 2.5m care este de dimensiuni usor mai reduse si ofera avantajul unei mai bune vizibilitati ale print-ului de pe culoarele inguste si aglomerate de la departare.

 

Expozantii de fotografie au apelat la optiuni ca standuri de brosuri pentru expunerea modelelor de albume foto, pentru brosuri si fly-ere cu pachete de servicii si suporturi de plexiglas pentru carti de vizita.

 

Serviciile de barman au fost expuse prin counter desk unde chiar au putut oferi o mostra din abilitatile creative si de efect, pe langa sistemele de tip pop-up, care sunt un must-have pentru orice stand.

 

Cum iti poti menaja staff-ul din stand?

 

Majoritatea sistemelor de expunere si afisaj pe care Expoprint Media le comercializeaza sunt fabricate din materiale usoare, care prin constructia lor le ofera stabilitate si siguranta.
 

Chiar si cele mai mari sisteme de expunere au cadre din aluminiu ceea ce le face rezistente pentru ani de zile, usor de transportat si manipulat, iar montajul nu iti va da batai de cap. Spre exemplu, fiecare cadru de aluminiu al sistemelor cu print textil este construit din bare interconectabile cu sistem click numerotat, astfel incat orice persoana poate sa ridice un afisaj pop-up in cateva minute fara niciun fel de cunostinte tehnice.

 

Chiar daca la prima vedere nu consideri aceste aspecte importante, experienta expozitiilor iti va arata ca orice consum de timp si energie este important de canalizat catre vizitatorii standului tau si nu a pregatirii acestuia.

 

 

Un ultim sfat pentru o experienta de succes la expozitii si evenimente: nu uita sa tii legatura cu oamenii pe care i-ai intalnit la targ si transforma relatiile noi create in parteneriate de viitor!

Post item information on FacebookAdd To Del.icio.usStumble ThisDigg ThisAdd To Reddit

Related Articles