Primavara soseste cu noi oportunitati de business. Tu cu ce sisteme de expunere te promovezi?

Monday, Mar 2, 2020 | Post by eXpoPrint|0 comment(s)

La inceputul fiecarui an fiecare companie cauta sa isi extinda numarul de afaceri, noi orizonturi si oportunitati de business, dar si clienti. Este important ca in promovarea propriei companii sa folosesti sistemele de expunere si afisare potrivite. Afla mai multe detalii despre ce articole publicitare poti folosi in 2020.

Fie ca te numeri printre organizatorii unei conferinte sau urmeaza sa participi la o intalnire tematica din industria in care iti desfasori activitatea, pentru a te mentine conectat cu noutatile din business, cu oamenii, cu competitia, dar si pentru a putea intalni noi parteneri de afaceri sau clienti, este bine sa fii pregatit cu sistemele de expunere potrivite.

 

 

Daca inca nu ai in dotarea companiei cateva sisteme de expunere cu care iti poti face vizibila afacerea in cadrul oricarui eveniment, atunci ar fi indicat sa vizitezi site-ul eXpoPrint Media, una dintre companiile cu o experienta de peste 15 ani pe piata din Romania de produse publicitare si unde vei putea gasi ceea ce ai nevoie la o calitate superioara si preturi competitive.

 

 

Asadar, hai sa vedem impreuna cateva dintre cele mai folosite sisteme de expunere, care cu siguranta iti vor fi de folos in diferite imprejurari.

 

 

 

Ce este un sistem pop up textil?

 

 

sistem de expunere pop up textil

 

Un sistem de expunere pop up-ul textil reprezinta un articol publicitar care vine ca o noua alternativa la sistemele clasice de print din PVC. Imaginile printate sunt realizate pe un display din poliester si acest sistem de expunere urca de multe ori in topul preferintelor ownerilor de business deoarece atat calitatea imprimarii si materialul print, cat si structura rezista o perioada mult mai lunga de timp, oferind o gama de culori vii, mult mai realiste comparativ cu vechile sisteme de promovare.

 

 

 

 

 

 

Ce este masa sampling?

 

masa sampling

 

Cu siguranta ai fost intampinat cel putin o data in marile centre comerciale precum Carrefour sau Kaufland de agenti de promovare si care ti-au oferit mostre din diferite produse sau fluturasi informativi. Masa sampling este unul sistemele de expunere prin care iti poti promova produse in diferite locatii. Aceasta poate fi comparata cu un infodesk ce poate fi folosit atat la interior cat si la exterior si cu ajutorul careia poti prezenta sau promova produse sau chiar si servicii in periaodele campaniilor publicitare sau in cadrul unor evenimente. Masa sampling este un sistem de expunere ce se monteaza facil, fara sa necesite cunostinte tehnice deosebite si, la fel ca multe dintre sistemele de expunere de la eXpoPrint Media, este 100% personalizabil.

 

 

 

Ce este un pop up spider?

 

 

sistem de expunere pop up spider

 

 

 

Un pop up spider este un sistem de expunere aparte, destinat standurilor expozitionale si nu numai. Dupa cum sugereaza si denumirea, acesta se monteaza foarte simplu si usor, iar daca alegi sa achizitionezi un pop up spider, tot efortul pe care trebuie sa il depui este sa tragi de ramele pliabile care, in cateva secunde, vor transforma sistemul pliat ca un „pop up” intr-un produs publicitar extraordinar de promovare a businessului tau. Utilizarea acestuia sa nu se rezuma doar la zonele expozitionale, el putand fi folosit, cu mare succes, si in alte spatii destinate marilor deschideri si evenimente de anvergura sau la evenimente mai micute precum lansari de produse, conferinte de presa, spectacole si chiar cu scopul de a servi ca fundal pentru aniversari, nunti sau botezuri.

 

 

 

 

Ce este un steag vela?

marketing prin steaguri vela

 

 

 

Steagurile vela reprezinta o gama de sisteme de expunere ce ofera companiilor un grad de vizibilitate ridicata atat in cazul unui eveniment cand pot fi plasate in spatiul interior, outdoor, la intrare sau chiar, pe caile de acces cu trafic ridicat sau in alte puncte cheie. Un steag vela aplasat strategic se poate dovedi foarte eficient in numeroase situatii, putand fi usor de integrat in “peisaj”, atrangand imediat privirile participantilor.

 

 

 

 

Cauti un sistem de expunere in completarea "arsenalului" de marketing?

 

 

 

De cele mai multe ori imaginea si prima impresie creata in mintea oamenilor conteaza aproape intotdeauna si, prin urmare, un sistem de expunere roll up este acel articol publicitar care te va ajuta sa conturezi imaginea profesionista pe care doresti sa o expui potentialilor tai clienti sau parteneri de afaceri.

 

 

roll up banner ieftin eficient

 

 

Utilizarea unui roll up cu un print cu design aparte si un material tensionat perfect va sugera imediat acele informatii esentiale despre businessul tau, determinand oamenii sa isi doreasca sa afle cat mai multe detalii. Acesta isi indeplineste obiectivul de promovare similar unui angajat in vanzari si va evidentia ceea ce doresti, comunicand eficient mesajul companiei tale.

 

 

 

Daca intentionezi sa achizitionezi noi sisteme de expunere si afisare pentru prezentarea produselor sau serviciilor oferite de compania ta, alege eXpoPrint Media partenerul tau de incredere, cu o experienta de peste 15 pe piata de articole publicitare din Romania.

Post item information on FacebookAdd To Del.icio.usStumble ThisDigg ThisAdd To Reddit

Related Articles