Stand si Mese Sampling | Promoter desk

Stand si Mese Sampling | Promoter desk

Cand folosesti mese sampling pentru promovarea produselor sau serviciilor companiei tale, acestea permit consumatorilor sa ia contact direct cu produsul tau, poti observa imediat reactia acestuia in contactul cu produsul degustat, iar masa va crea mai multa vizibilitate brand-ului. Totodata, acestea sunt de ajutor la depozitarea materialelor promotionale, expunerea produselor si serviciilor sau a mostrelor.
Atat afacerile mici, cat si de marile companii utilizeaza mese sampling personalizate frecvent pentru prezentare si promotii specifice fiecarui brand si sunt potrivite pentru o gama larga de servicii. De asemenea, folosirea unor mese sampling este ideala pentru produsele promovate in cadrul campaniilor de "brand si product awareness"
Toate mesele sampling pot fi personalizate cu logo-ul companiei si designul specific brand-ului tau, si sunt potrivite pentru publicitate indoor si outdoor in cadrul:

Evenimentelor tematice, targurilor, Expozitiilor;

Intalnirilor oficiale si Congreselor;

Evenimentelor sportive,

Degustarilor si prezentarilor de produse;

Sondajelor de opinie sau punctelor de informare, si

 Promoveaza brandul prin afisarea unui mesaj al companiei tale.

Pentru mai multe optiuni de mese sampling si produse conexe pentru expozitii promotionale simple sau complexe, consulta celelalte categorii de produse, care te pot ajuta sa alegeti standul corect de expozitie sau bannerul expozitional. In cazul in care ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Iti vom putea oferi indrumare in proiectare sau iti putem oferi mai multe informații referitoare la dimensiuni, greutate sau sfaturi cu privire la cea mai potrivita solutie pentru nevoile tale.

Cand cumperi Mese sampling de la eXpoPrint.ro vei beneficia de produse imprimate cu design-ul furnizat sau iti putem proiecta si imprima standul de expoziții pentru tine. Mesele sampling te ajuta la publicitate si la promovarea companiei prin expunerea sau lansarea de produse, inclusiv degustări, sondaje de opinie sau puncte de informare.

Masa sampling este proiectata pentru multe utilizari si trebuinte ale diferitelor companii. Este disponibila intr-o varietate de dimensiuni pentru utilizare atat in interior si in exterior. 
Toate standurile si mesele sampling comercializate de catre compania noastra sunt tiparite la cea mai inalta calitate pe un material rezistent la uzura, durabil, si conceput pentru a rezista utilizării intense.

Grafica este redata pe mese sampling cu ajutorul tehnologiei de inalta calitate si reda cele mai mici detalii cu fidelitate si aspect de fotografie in culori vii, puternice.

Cumpara si tu mese sampling personalizate full color si laminate mat si vei putea beneficia de geanta de transport inclusa in pret!

Masa sampling ovala cu arici (Exclusive)
175,00 €

Pret fara TVA

Bazat pe 1 recenzii.

Promoter Desk / Masa sampling & Degustari   Masa pentru promotii premium, cu forma ov..

Masa sampling premium (Promoter Desk)
98,00 € 109,00 €

Pret fara TVA

Bazat pe 5 recenzii.

Masa sampling / Promoter Desk / Stand promotii - ideala pentru prezentari, degustari si pl..

întrebări frecvente

Cand sunt amplasate strategic, aceasta vine atrage posibilii clienti si creaza oportunitatea deosebita pentru a promova produsele sau serviciile afacerii tale prin oferirea de mostre de alimente, bauturi alcoolice sau racoritoare, prezentarea de fly-ere sau ofera suport pentru completarea diverselor acte. Totodata ele sunt utilizate pentru provovarea afacerii tale in cadrul targurilor, expozitiilor, intalniri oficiale si rang inalt, congrese, evenimente sportive etc. De asemenea ele pot fi utilizate cu usurinta pentru sondaje de opinie sau puncte de informare atat in interior, cat si in exterior.

Aceasta se poate utiliza in numeroase ocazii si pentru diferite scopuri. Cand dispui de mese sampling, ele ofera o suprafata mare de expunere a brand-ului si o suprafata suficienta pentru oferte si mostre ca sa poti capta audienta trecatorilor. Odata de multimea acopera partea frontala, acesta atrage si mai mult atentia si ofera vizibilitate prin expunerea brand-ului in partea de sus a standului. Totodata este o solutie grozava pentru spatiile mici.

Mesele sampling vine insotita de geanta de transport si poate fi dotata optional cu diferite accesorii pentru depozitarea interioara a produselor.

Asigura-te ca ai calitatea imaginilor buna si nu uita sa echipezi staff-ul de promoteri cu uniforme care sa se potriveasca cu masa sampling!

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletterul nostru