Fete de masa personalizate

Producem fete de masa personalizate si huse pentru targuri, expoziti, concursuri, receptii si alte evenimente importante. 

Fetele de masa personalizate pot oferi companiei sau brandului tau un avantaj competitiv, cu un aspect profesional. Sigla companiei va atrage o atentie deosebita, fiind printata full color pe tesatura noastra durabila, din poliester premium. 

Indiferent de tipul de eveniment pe care il planifici, eXpoPrint iti pune la dispozitie fete de masa personalizate, de orice dimensiuni, pentru a se potrivi nevoilor companiei tale. Indiferent de stilul care vrei sa il adopte o fata de masa, aceasta va fi un accent deosebit care poate fi utilizat impreuna cu un roll up banner, o caseta luminoasa sau chiar si cu un pop up textil, daca spatiul iti permite.

Aceste fete de mesa personalizate cu ajutorul unui print de inalta calitate sunt realializate pe material textil ignifug si placut la atingere.

 

Fete de masa personalizate si huse expo pentru targuri

 

 

 

Atunci cand doresti sa atragi cat mai multi potentiali clienti, creaza o tematica a standului cu ajutorul fetelor de masa atractive si accesibile ca pret.

Aspectul unei fete de masa personalizate va crea o imagine profesionista si pozitiva a brand-ului tau. Aceasta scoate in evidenta exponatele, dar si a fatei de masa superioara, special creata pentru contrast si imprimare sigla sau mesaj publicitar.

 

 

 

 

Fata de masa superioara personalizata

 

FATA DE MASA SUPERIOARA PERSONALIZATA

 

 

Aceasta este un material aditional, care se plaseaza central peste fata de masa, cu scopul de a contribui la promovarea si constientizarea brandului tau.

De obicei, aceasta fata de masa personalizata include numele si sigla brandului, dar poate include si un mesaj publicitar sau de salutare al vizitatorilor care se opresc pentru a vedea produsele comercializate precum pliantele companiei, carti de fizita sau mostre expuse pe fata de masa.

Este bine sa sti ca o masa neteda si placuta la atingere este un factor important pentru succesul la targuri, conventii, evenimente hoteliere, expoztii de afaceri si multe altele.

 

 

Intretinere feta de masa personalizata

 

Pentru a improspata sau curata feta de masa personalizata, spala-o individual la masina, la o temperatura de maxim 30 de grade, la un ciclu delicat sau manual cu apa rece, fara a utiliza inalbitor sau detergenti cu inalbitor.

Aceasta poate fi asezata suspendat pe un uscator sau pe jos daca suprafata este curata, lasand-o sa se usuce complet. 

Nu utiliza sisteme de curatare de tip dry clean, pentru a evita indepartarea cernelei. 

Orice riduri sau sifonari pot fi eliminate cu abur sau utilizand un fier de calcat la temperaturi scazute.

 

3 sau 4 laturi: Care fata de masa personalizata este potrivita pentru mine?

 

fata de masa personalizata 3 laturi

 

 

 

Daca zona de amplasament a mesei este cu spatele la un perete, poti opta pentru fata de masa cu 3 laturi, iar deschiderea in spate te poate ajuta ca spatiu suplimentar de depozitare si o modalitate usoara de a avea acces la orice se afla in interiorul mesei.

 

 

 

 

 

 

 

fata de masa personalizata 4 laturi

 

 

Aceste fete de masa personalizate inchise in spate, respectiv cu toate cele 4 laturi, arata profesionist din toate unghiurile, in special dacă esti intr-un spatiu deschis sau in mijlocul unei expozitii ori al unui eveniment comercial.

 

 

 

 

 

 

 

Exemple de fete de masa personalizate

 

Fete de masa personalizate cu print textil

 

print textil full color textura gradient fata de masa

Print textil full-color cu gradient, vazut de aproape. Se poate vedea textura fina a materialului.

Material folosit ca fata de masa

Print textil - fete de masa personalizate fifa

Se poate imprima full-color, la orice forma si dimensiune. Fetele de masa personalizate sunt ideale pentru targuri si evenimente unde sunt prezente multe mese. Acestea ofera un plus de imagine si o metoda suplimentara prin care puteti expune mesajul companiei.

Fata de masa personalizat cu print textil

fata de masa printata la comanda, print textil personalizat

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletterul nostru