Afla cum te ajuta utilizarea unor steaguri personalizate in campaniile de publicitate outdoor!

Tuesday, Jun 18, 2019 | Post by eXpoPrint|0 comment(s)

Afla cum te ajuta utilizarea unor steaguri personalizate in campaniile de publicitate outdoor si de ce acestea pot schimba destinul afacerii tale!

steaguri personalizate in campanii publicitare outdoorAtunci cand nu ai un buget considerabil pentru a face publicitate afacerii tale locale, indiferent ca aceasta este un restaurant, un pub, o terasa, un centru wellness sau locatie pentru divertisment, poate fi dificil sa captezi atentia potentialilor clienti si implicit sa mentii o activitate profitabila.

Chiar daca in zona ta esti singurul care ofera tipul tau de produse sau servicii, si cu atat mai mult atunci cand competitia ta este prezenta, ai posibilitatea sa iti faci afacerea mai vizibila prin publicitate outdoor cu ajutorul unor steaguri personalizate.

Pentru ca este bine ca intotdeauna sa fi in cautare de noi clienti, si mai apoi sa incerci sa ii fidelizezi prin calitatea serviciilor sau produselor oferite, utilizand steaguri personalizate te vei asigura ca locatia afacerii tale este mai vizibila pentru trecatori, chiar si de la mari distante. 

Daca alegi sa utilizezi mai multe steaguri personalizate cu grafica full-color si un mesaj eficient pentru publicul tinta, asigura-te ca acestea vor fi instalate la intrarea in locatie. Acestea pot fi foarte eficiente creand un efect de palnie, care va capteaza traficul stradal catre afacerea ta.

Daca nu ai mai utilizat forme de publicitate outdoor, iata cateva motive pentru care sa utilizezi steaguri personalizate pentru ati promova afacerea locala:

Rezistenta in timp. In comparatie cu multe alte forme de publicitate, achizitia de steaguri personalizate este mai redusa ca pret si iti permite campanii indelungate atat de mult cat produsele isi mentin calitatea. Daca achizitionezi produse publicitare de la eXpoPrint.ro, te vei asigura de calitatea superioara a print-ului grafic si a structurii steagurilor personalizate, acestea avand in medie o "viata" de 3-4 ani. 

In situatia in care panza steagului s-a deteriorat, poti utiliza in continuare structura, achizitionand suplimentar o noua panza, fara ca tu sa fii nevoit sa pregatesti un nou buget pentru o noua campanie publicitara outdoor. 

Versatilitatea steagurilor personalizate. Daca constientizezi ca folosirea de steaguri personalizate iti poate fi de ajutor, atunci ar fi bine sa cunosti ca acestea sunt foarte utile atat pentru publicitate indoor, cat si publicitate outdoor. Mai mult decat atat, acestea pot fo amplasate oriunde doresti, indiferent de spatiul disponibil si cu siguranta la eXpoPrint.ro vei gasi dimensiunea necesara pentru compania ta.

Mai mult decat un sezon. Campaniile de publicitate outdoor nu se sfarsesc la sfarsitul perioadei estivale! Poti folosi steaguri personalizate in oricare dintre perioadele anului. Daca alegi baza potrivita, nu numai ca acestea pot fi instalate pe diferite tipuri de sol, dar pot rezista cu brio la intemperii sau conditii atmosferice deosebite, astfel incat vizibilitatea afacerii tale va fi promovata fara incetare!

Produse publicitare din materiale materiale de inalta calitate. Structura unui steag personalizat este fabricat din polimer durabil, iar panza este special conceputa sa reziste la conditii atmosferice deosebite, de la temperaturi scazute, pana la cele ridicate, in conditii de ploaie sau vant si print-ul full-color se imprima UV cu ajutorul celei mai noi tehnologii.

De cele mai multe ori, grafica se imprima pe o fata, iar pe partea cealalta, imaginile se vad in oglinda. Cu ajutorul acestor steaguri personalizate, beneficiezi de una dintre cele mai eficiente strategii de publicitate outdoor pentru orice tip de afaceri locale.

Grad ridicat de mobilitate. Nu conteaza de cat de des montezi sau demontezi un steag personalizat. Acesta este conceput sa fie rezistent si usor de manipulat. Daca esti nevoit sa schimbi locatia afacerii tale in functie de sezon, spre exemplu un pub care in sezonul verii "se muta" pe litoral, acum le poti folosi in locatii diferite pentru ca produsele publicitare ale eXpoPrint.ro se muta rapid si usor, fara niciun fel de unelte sau cunostinte deosebite.
 
O data ce steagurile personalizate sunt demontate, acestea pot fi transportate intr-o masina mica, fara a fi necesar un spatiu mare de depozitare.

Preturi mici. In comparatie cu alte feluri de publicitate clasica, utilizarea a doua sau mai multe steaguri personalizate este una dintre cele mai accesibile forme de publicitate. Costurile sunt mult mai mici si nu este necesar sa imparti pliante in zona, care vor ajunge la primul cos de gunoi, nu trebuie sa platesti reclama la TV sau pe internet, rezultate care de multe ori va face ca vantul sa bata prin bugetul tau fara rezultate concrete.


Randament ridicat. Comparativ cu celelalte forme de publicitate outdoor, un steag personalizat are un impact vizual imediat dupa instalare, cheltuiala o vei putea amortiza rapid si te vei putea bucura de acesta timp de mai multe sezoane. 

Totodata, pentru ca sa poti utiliza steaguri personalizate, nu trebuie sa platesti TVA sau alte taxe catre administratia locala tipice ridicarii unei constructii, nu este necesara autorizatia, nu vei plati chirii ca in cazul unor panouri stradale si cu certitudine nu esti nevoit sa suporti facturi pentru curent electric consumat. Achizitia de steaguri publicitare este o strategie inteligenta pe termen lung! In plus, instalarea de steaguri personalizate de dimensiuni medii, care beneficiaza de o grafica color de inalta calitate vor fi vizibile la o distanta de peste 500 m.

Personalizarea steagurilor. Probabil unul dintre cele mai intemeiate motive pentru care sa folosesti steaguri personalizate este posibilitatea de personalizare pe care ti le pot oferi steagurile. Orice afacere care beneficiaza de campanii publicitare outdoor cu ajutorul unor steaguri personalizate de eXpoPrint.ro va putea afla cele mai bune strategii de folosire, sfaturi privind designul acestora, alte servicii gratuite sau contra cost, la cererea clientului.

In concluzie este bine sa sti ca publicitatea outdoor poate schimba destinul unei afaceri locale daca folosesti steaguri personalizate de inalta calitate si aplicand strategiile potrivite!

Post item information on FacebookAdd To Del.icio.usStumble ThisDigg ThisAdd To Reddit

Related Articles