Steaguri PANA

Steagurile PANA personalizate de tip Vela

Steagurile personalizate de tip PANA se dovedesc a fi cea mai recentă piesă de advertising pentru publicitate în aer liber. Veți fi uimiți de modul în care un steag personalizat cu designul dvs. poate fi atât de uluitor. Aceste steaguri pană vin într-o serie de înălțimi - asigurați-vă că profitați de faptul că de regulă nu există restricții de înălțime pentru expuneri în aer liber. Designul atrăgător de pană va arăta și mai bine cu grafica atrăgătoare imprimată pe ambele părți. Steagurile publicitare de tip pană reprezinta elementul cel mai bine vândut din această gamă, din cauza accesibilității și a rezistenței sale în vânturile puternice. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni și pot fi una sau două fețe - varianta cu 2 fete diferite se recomanda doar pentru expuneri indoor.

steaguri pana publiitare personalizate, pana s, pana m, pana l, pana xl

Vezi aici toate modelele de steaguri si preturile aferente.

Alegeti bazele potrivite pentru tipul de sol pe care va fi montat. De exemplu, pentru expunere pe nisip sau pamant este recomandat sa folositi baza tarus. Acesta este cel mai rezistent element de ancorare, insa va limiteaza doar la aceste 2 tipuri de sol.

Pentru utilizari diverse, dar in special pentru asfalt, beton, gresie, parchet, etc, va recomandam bazele in cruce sau patrate. Acestea pot fi pozitionate practic oriunde, insa pot avea nevoie de o greutate suplimentara pentru a ancora optim steagul. Puteti adauga una sau mai multe greutati, sau puteti prinde baza cu dibluri in beton.

Steagurile pana pot fi utilizate împreună cu numeroase alte suporturi de expunere în aer liber (ex: Outdoor Banner telescopicPeople stopper, Desk Expozitional, etc ). 

Dacă aveți în continuare întrebări legate de steaguri, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră prietenoasă și informată vă va furniza toate detaliile necesare.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletterul nostru