Steaguri LACRIMA

Steagurile LACRIMA personalizate de tip Vela

Când faceți publicitate în aer liber, aveți nevoie de un banner care poate atrage atenția! Steagurile noastre Lacrima, cu o bază robustă de vârf, sunt perfecte pentru a atrage atenția clienților și a le îndrepta spre magazin sau zona expozitionala. Steagurile lacrima sunt una dintre cele mai versatile semne de pe piață, variind de la 2.2m la aproape 4.1m înălțime si oferind o varietate de aplicații. Steagurile lacrima sunt portabile și ușor de curățat și depozitat. Indiferent dacă faceți publicitate pe un magazin staționar sau vă luați afacerea pe drum, steagurile vela se vor ridica la rigurozitatea călătoriilor și în aer liber. În interior, steagurile noastre tip lacrima au un impact mare asupra convențiilor și expozițiilor comerciale, atrăgând atenția datorită dimensiunilor și culorilor vibrante, făcându-le una dintre cele mai vizibile semne ale acestor evenimente. Luând doar câteva minute pentru a il monta, propriul steag poate deveni cel mai simplu și mai eficient instrument de marketing.

Modele de steaguri lacrima publicitare personalizate

Vezi toate modelele de steaguri si preturile aferente.

 

Perfect pentru afișarea siglelor companiei, pentru a marca un eveniment sau un magazin. Steagurile lacrima cu o singură față sunt tipărite pe material poliester, pe o singură parte, totuși cerneala arată pe cealaltă față o imagine în oglindă (imagine inversă) la un contrast aproximativ 85-95%.

Toate bazele sunt proiectate special pentru a se roti liber, pentru a nu rupe steagurile în vânt și pentru a permite ca acesta să se miște cu briza. Disponibile într-o gamă de dimensiuni, înălțimea generoasa este ideală pentru afișarea în interior sau în exterior, cu toate acestea, pentru un impact mai mare, este mai bine pentru expuneri în aer liber! Cel mai frecvent fiind sunt văzute la târgurile de pe piața locală și evenimentele sportive, steagurile reprezintă modalitatea perfectă de a vă marca brand-ul. Alte nume utilizate în mod obișnuit pentru acest produs sunt beachflag-uri, steaguri mobile, steaguri de vânt, steaguri promoționale, steagurile publicitare, steaguri personalizate imprimate sau drapelele de vânzare.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletterul nostru