Steaguri Personalizate

Steagurile personalizate prezinta intr-un mod grandios mesajul companiei sau al brand-ului prin detalii specifice, pune la dispozitie un spatiu generos atat pentru imagine, cat si pentru text, si au rolul de a atrage cu usurinta potentialii clienti.

eXpoPrint personalizeaza steaguri cu si fara suport, in diferite forme si dimensiuni. Poti vedea aici modelele noastre de Steaguri Personalizate publicitare de tip Vela, cu forma de Lacrima, Pana, Catarg, Rectangulare si alte modele.

 

DESPRE STEAGURI PERSONALIZATE

steaguri personalizate

Materialul de print pentru steaguri personalizate outdoor este din panza semitransparenta, iar imprimarea se efectueaza pe o singura parte, cealalta parte avand print-ul in oglinda. 

Pentru modelele de steaguri tip lacrima, pana sau drepte, la cerere, imprimarea se poate efectua pe ambele parti. Cele 2 fete sunt imprimate independent, dintr-un un material gros, cu scopul de a opaciza imaginea, iar mai apoi sunt cusute spate in spate.

Atentie! Aceste steaguri personalizate sunt destinate pentru uz indoor, avand print pe ambele fete, sunt produse dintr-un material greu, ceea ce nu le permite rezistenta la vant puternic! De asemenea, implica costuri suplimentare.

Printurile imprimate pe materialul unui steag personalizat sunt eficiente atunci cand sunt utilizate culori vii, iar eXpoPrint va asigura calitatea deosebita prin imprimarea imaginilor, utilizand cele mai noi tehnologii de print indoor si outdoor.

Imaginile imprimate pe modelele de steaguri outdoor sunt realizate cu ajutorul cernelulilor pe baza de apa, iar impreuna cu structura de o calitate foarte buna, face ca steagurile personalizate sa fie rezistente la intemperii si razele UV.

De asemenea, steagurile imprimate sunt rezistente la apa si decolorare, acestea putand fi spalate de oricate ori este nevoie, insa la o temperatura de max. 30 grade, iar detergentul nu trebuie sa contina inalbitor.

Atentie! Este de retinut ca steagurile personalizate mobile sunt concepute sa reziste la un vant de aprox. 35-40km/h (scara Beauford 4). Atunci cand doresti un steag personalizat rezistent la vant puternic, recomandarea noastra este sa utilizezi modelul Catarg, cu ancoratie in fundatie de beton si structura din stalp metalic. Stagurile Catarg sunt des utilizate in preajma hotelurilor sau a benzinariilor, si au inaltime de minim 5 m.

 

PRINTUL PE STEAGURI PERSONALIZATE

 

Pentru imprimarea pe panza unui steag personalizat se foloseste un material din panza tip poliester, cu aspect premium si placut la atingere, pe care se imprima cu cerneala ecologica, pe baza de apa. Toate modelele au imagini grafice de inalta calitate, iar panza steagurilor, in functie de destinatia acestora, este tratata special pentru rezistenta sporita la zgarieturi sau rupere, orice fel de conditii atmosferice, raze UV, dar si la foc (clasa B1).

Sistemele de prindere ale steagurilor diversificate cresc gradul de creativitate in utilizarea acestui produs publicitar. Suplimentar, prin tehnologia moderna de imprimare performanta pe care o utilizam, eXpoPrint garanteaza imagini la calitate fotografică cu preturi de producator. Se poate livra materialul printat fara suport, iar acesta poate beneficia de orice finisaj necesar pentru prinderea de suportul dvs.

Eleganta si aparenta rafinata, face ca steagul personalizat cu brand-ul tau sa fie usor remarcabil din primul moment.

 

Cum procedez pentru un print fotografic de inalta calitate?

 

    • Descarca Sablonul Steagului care te intereseaza direct de pe pagina produsului;

    • Realizeaza macheta pe sablonul descarcat, la scara 1:1, profil de culoare CMYK;

    • Tine cont de liniile punctate, ca acestea sunt informative si recomandam sa nu plasezi informatii importante la exteriorul acestora, ci doar un fundal;

    • Transmite-ne fisierele in format vectorial, precum: PDF, CDR, AI, EPS  sau TIF, JPG;

    • Asigura-te ca fisierele vectoriale sa aiba toate fonturile convertite la outline;

    • Asigura-te ca fisierele TIF nu contin liniile punctate si sunt realizate la scara 1:1, 150 dpi, fara layere.

Pentru cei ce doresc print pe panza de steag, fara suport, este necesar sa ne trimiteti direct grafica la dimensiune si sa ne comunicati finisajele dorite ( intaritura perimetrala, taiere la cald, capse, carabine, bride, s.a. )

 

STRUCTURA STEAGURI PERSONALIZATE

 

In functie de modele, acestea pot avea tije de aluminiu si fibra de sticla - pentru steaguri de interior, sau stalp metalic - pentru steaguri de exterior, rezistente la vant puternic. Acestea sunt inserate in tivul panzei, astfel incat steagul sa fie perfect tensionat sau sa fluture in vant, asigurand o buna estetica. Indiferent de dimensiune sau model, steagul publicitar este o modalitate versatila de promovare a mesajului brand-ului tau.

 

TIPURI DE BAZE PENTRU STEAG PERSONALIZAT

 

In functie de necesitatea locului unde vor fi amplasate steagurile, puteti alege o baza potrivita nevoilor tale.
Steagurile personalizate de tip vela se pot amblasa in multe imprejurari mai putin conventionale sau diferite suprafete.
Atunci cand doresti ancorarea in pamant, nisip sau zapada, puteti alege o baza tarus. Cand steagul se ancoreaza utilizand suprafete rigide, ai posibilitatea de a opta pentru o baza cruce, patrata sau o baza cu sistem de umplere cu apa.
Pentru o stabilitate marita in cazul steagurilor personalizate cu bazelor cruce, patrate sau premium, poti adauga una sau mai multe greutati de apa.

 

Exemple baza steag personalizat:

baza tarus steag personalizatbaza cruce steag personalizatbaza patrata metalica steaguri personalizatebaza auto steag personalizat

 

MONTARE STEAGURI PERSONALIZATE

 

Cu toate ca un steag personalizat poate avea dimensiuni impozante, acestea sunt foarte usor de montat, fara niciun fel de unelte sau cunostinte specializate. In special cand este vorba de steagurile pana, lacrima sau drepte, o singura persoana il poate in aproximativ 5 minute, eficient si fara batai de cap. Nu este nevoie sa fii prezent cu mult timp inainte la eveniment, dar asigura-te ca pentru baza sau greutate cu apa a steagului esti pregatit sau ai surse de apa in apropiere.

In functie de modele, structura este formata din mai multe tije interconectabile, care ulterior se introduc prin tiv-ul panzei, iar aceasta se tensioneaza cu ajutorul carabinei si agatatoarea specifica structurii steagului. De asemenea, steagurile personalizate de tip Lacrima, Pana sau Rectangulare sunt portabile si usor de montat si transportat.

montare steaguri personalizate

 

ACCESORII STEAG PERSONALIZAT

 

Atunci cand doresti sa optezi pentru accesorii optionale suplimentare pentru un steag personalizat, eXpoPrint iti pune la dispozitie:


Baza rezervor apa;
Baza Tarus;
Baza cruce standard;
Baza cruce pliabila premium;
Baza patrata;
Baza cruce ECO;
Pin cu surub pentru baza;
Greutate apa;
Baza auto pentru roata autovehicul.

Astfel compania ta poate beneficia de o gama larga de accesorii pentru necesitatile tale.

 

PRET STEAGURI PERSONALIZATE

 

Exceptand preturile afisate pe site-un nostru, preturile pot varia in functie de marimea comenzii, complexitatea acesteia, transportul steagurilor pe distante mari si bineinteles optiunile de care doresti sa beneficiezi.

Pentru mai multe detalii, poti pagina de produse Steaguri Vela si apeleaza cu incredere pentru a beneficia de reduceri de sezon, promotii si discount-uri pentru revanzatori si comensi substantiale.

 

Ce model sa aleg?

 

steaguri personalizate vela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomandari: Pentru folosirea steagurilor personalizate indoor, eXpoPrint recomanda dimensiunile S si M, iar pentru utilizarea in exterior, steagurile personalizate outdoor cu marimile L si XL, sunt cele mai potrivite.

 

Exemple Steaguri personalizate:

 

steaguri personalizate sensiblu 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>>> Vezi toate modelele de steaguri publicitare personalizate <<<

 

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletterul nostru