Despre noi

ExpoPrint Media este o prezenta constanta pe piata romaneasca de import si productie publicitara indoor si outdoor.
In 1993 SC Leaota Design SRL a dat startul in competitia celor mai bune companii de sisteme profesionale de expunere si afisare, si dupa 26 de ani de activitate si experienta profesionala ne situam in Top-ul acestora.

Fiind una dintre primele firme private din Romania infiintate in domeniul publicitar, ne-a permis sa capatam o vasta experienta.

Furnizorii nostrii externi sunt producatori de materiale profesionale de expunere interior si exterior, iar materialele si utilajelele pentru productie proprie sunt moderne, de ultima generatie, cu ajutorul carora va oferim servicii si produse de inalta calitate.

 

Obiectiv principal de activitate

 

Oferim o gama de produse ce a fost extinsa in permanenta pentru a satisface cerintele exigente ale pietei, iar in prezent punem la dispozitia clientilor diferite modele de Sisteme de expunere si afisare precum Pop up Textil, Pop-up Spider, Steaguri publicitare si personalizate, Rollup banner, Mese sampling, Counter desk, Standuri si alte materiale expozitionale.

Asiguram transport si montaj la cerere, precum si alte solicitari exprese pentru satisfacerea cerintelor clientilor si crearea de avantaje companiilor partenere.

Majoritatea produselor beneficiaza de transport gratuit in Bucuresti, insa poate fi inclus si la nivel national, in functie de comanda.

 

Scopul

 

Dezvoltarea in permanenta a gamei de produse publicitare de inalta calitate, desfasurata in peste un sfert de secol.

Asiguram vizibilitate brand-urilor si promovam cu eficienta succesul afacerilor din Romania, iar misiunea noastra este satisfacerea cerintelor clientului prin promptitudine, calitate si seriozitate.

 

Oferim valoare si ajutam clientii sa comunice eficient cu ajutorul produselor promotionale si a materialelor publicitare. Cu produsele noastre, care se adreseaza unui segmentului larg Business to Business, mesajul dvs. este mai vizibil si va ajuta la cresterea loialitatii.

Ne straduim sa mentinem si sa dezvoltam noi colaborari astfel incat colaborarea B2B sa fie o placere.

 

 

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletterul nostru